Valuutat:
adidas nmd r1,nike air max 90,nike air force 1,vans old skool kengät,new balance 574,converse all star 70
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus


Toimituspolitiikka

Kansainvälistä kuljetusta hoitaa kansainvälinen kuljetusyhtiö, joka toimittaa tavallisesti 3-5 päivän kuluessa.

• Tilauksesi vakuutetaan koko ostohinnasta, ja ne voidaan seurata EMS-sivustolla.

• Useimmat kansainväliset lähetykset toimitetaan DHL: n kautta lähinnä vähittäiskaupassa, kun taas tukkukaupassa, ota meihin yhteyttä nyt, siksi voit nauttia ilmaisesta toimituksesta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, AU: hen, USA: han jne. upouusi laatu.

• Olemme ammattimainen online-jälleenmyyjä ja teemme yhteistyötä EMS: n kanssa, joka ilmaisee pitkäaikaisen toimitusjärjestyksen ja toimittaa oikeuden ovellesi. Varmista, että olet kotona, kun paketit saapuvat.

• Kaikki paketit postitetaan toiseen laatikkoon!

• Palautuspolitiikka

Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteen. Kaikki tilatut kohteet ovat täällä lähellä sanaa "mitä näet sivuillamme on se, mitä saat 7 päivää". Ennen kuin voit helposti vaihtaa ja palauttaa käytäntöjä, sinun on otettava yhteyttä palauttavaan toimitusosoitteeseen ennen kuin lähetät tuotteet takaisin. Kaikkien meille palautettujen kohteiden on oltava alkuperäisessä kunnossa, eli ne eivät ole kuluneet, muuttuneet tai pestyt, ja kaikki tunnisteet on kiinnitettävä.

• • Kaikki tilatut kohteet ovat oikeat kohteet, jotka valitset täällä. Lupaamme sinulle oikean tilauspaketin.Joten jos palautat oikeat kohteet takaisin: kaikki palautetut kohteet peritään 15%: n lisämaksusta. Toimitus- ja käsittelymaksut eivät ole palautettavissa. Emme kata palautuskustannuksia tai oikean tilauspaketin vaihtoa

e, olet vastuussa kuljetus- ja käsittelykustannuksista. Lisäksi suosittelemme, että lisäät seurannan ja vakuutuksen omalle suojaukselle, koska emme voi olla vastuussa menetetyistä siirroista.

• Kaikki palautetut tavarat tulee lähettää lähetysosoitteeseen, jonka lähetämme sinulle, kun olemme saaneet palautteemme täältä!

• Pörssi

Hyväksymme vaihtoja eri kokoisia tai värillisiä 30 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen lähettämispäivästä. Ota yhteyttä meihin tilaustunnuksellasi ja yksi tiimimme jäsenistä auttaa sinua. Jos haluat vaihtaa kohteita eri tyyliin, sinun on palautettava tuotteet palautukseen (palautuspolitiikan mukaisesti) ja annettava uusi tilaus haluamallesi tyylille.

• Sinun on otettava yhteyttä, ennen kuin lähetät tuotteet takaisin. Kaikkien meille palautettujen kohteiden on oltava alkuperäisessä kunnossa, eli ne eivät ole kuluneet, muuttuneet tai pestyt, ja kaikki tunnisteet on kiinnitettävä. Kuluneet tai likaiset kohteet palautetaan sinulle.

• Emme kata vaihtokuljetusten kustannuksia, olet vastuussa palauttamasta postimaksusta ja lähetys- ja käsittelykustannuksista, jotka aiheutuvat vaihdettujen kohteiden lähettämisestä takaisin sinulle. Suosittelemme, että lisäät seurannan ja vakuutuksen, kun lähetät meille omaa suojaa, koska emme voi olla vastuussa kadonneista lähetyksistä. Toimitus- ja käsittelymaksut eivät ole palautettavissa.

• Tilauksen peruutus

Tilauksen peruuttamista on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Siksi, että käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti 6-8 tunnin kuluessa tilausten antamisesta, joten emme aina pysty peruuttamaan tilausta sen jälkeen, kun se on asetettu. Toivottavasti voit ymmärtää tässä keskeisessä kohdassa.Peruutusehdotukset, jotka on annettu tilauksen lähettämisen jälkeen, käsitellään palautuspolitiikkamme mukaisesti.

• Ystävällinen ilmoitus: Jos et saanut seurantanumeroa kolmen päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, sähköpostipalvelimesi on saattanut nähdä sen roskapostina. Tässä tapauksessa ota meihin yhteyttä saadaksesi apua tilausten seurannassa.

Takaisin
Copyright © 2019 www.komin.fi