Valuutat:
adidas nmd r1,nike air max 90,nike air force 1,vans old skool kengät,new balance 574,converse all star 70
Etusivu ::  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote


Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet ylläpitämään ja käyttämään tietosi vastuullisesti. Ellei toisin mainita alla, tämä tietosuojakäytäntö koskee vain sellaisten tietojen käyttöä ja paljastamista, joita keräämme sinulta verkkosivuillamme. Käyttäessäsi verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön mukaiset käytännöt.

Jos annat meille sähköpostiosoitteesi, kun rekisteröit tai kirjoitat kilpailun, lähetämme sinulle sähköpostiviestejä vain tilauksesta tai tarjouksista. Jos haluat poistaa itsesi sähköpostilistalta, lähetä sähköpostia osoitteeseen

Kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille verkkosivuillamme (eli nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero), säilytetään yksityisissä tiedostoissa suojatussa web-palvelimessamme ja sisäisissä järjestelmissämme. Olemme jakaneet tilastollisia, demografisia ja muita henkilökohtaisesti tunnistamattomia tietoja kolmansien osapuolten yritysten kanssa, jotta voimme hallita ja optimoida verkkosivustomme ja tietokantaamme. Vaadimme näitä kolmansia osapuolia pitämään tietosi mahdollisimman tiukasti. Emme myöskään myy, vuokraa tai jaa sähköpostiosoitettasi muiden kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle ei-toivottuja sähköpostiviestejä.

Sinun pitäisi myös olla tietoinen siitä, että voimme paljastaa sinusta erityisiä tietoja, jos niitä vaaditaan lain, hallituksen pyynnön tai tuomioistuimen määräyksen perusteella tai perustuen hyvään uskoon, että on tarpeen noudattaa tai noudattaa tällaista lakia, pyyntöä tai tuomioistuimen määräystä tai suojella verkkosivustomme tai yleisön käyttäjiä.

Sivusto saattaa päivittää tietosuojakäytäntömme. Keräämiemme henkilötietojen käyttö edellyttää tietosuojakäytäntöä, joka on voimassa henkilökohtaisia ​​tietoja annettaessa. Aina kun teemme muutoksen, lähetämme päivitetyn käytännön tälle sivustolle ja kehotamme sinua tarkistamaan säännöt säännöllisesti. Käyttämällä verkkosivustoasi tietosuojakäytännön muutoksen julkaisemisen jälkeen annat suostumuksen päivitettyyn käytäntöön.

Takaisin
Copyright © 2019 www.komin.fi